ProGate Pro skjutgrind

ProGate Pro är en fribärande enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel. Ramverket spänner över 7245–16285 mm och är uppbyggt på profiler.

Antal
  • Säker betalning med Svea Checkout Säker betalning med Svea Checkout
  • Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt
  • 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen
  • Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut

ProGate Pro  är en fribärande enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel. Ramverket spänner över 7245–16285 mm och är uppbyggt på profiler.

Grindens underliggare, i form av en 160×150 mm C-profil, utgör tillsammans med ramverket grindens bärande enhet. Grinden har stativ och dubbelanhåll i läcker design tillverkade i rostfritt stål med belyst utsida för att framhäva grindens elegans även under kvällstid.

 

Säkerhet

Stoppknappar finns på grindens in- och utsidor, med möjlighet att återuppta grindens rörelse automatiskt. Klämskydd på grindens framkant är aktiva vid stängning, klämskydd på grindstativet är aktiva vid öppning.

 

Grinden har även belastningsvakt som skydd för grind och motorspel vid stängning och öppning, liksom motorskydd om grinden av någon anledning går tungt. Begränsad gångtid skyddar också motorn från slitage vid fel.

 

Fotoceller ger reversering vid stängning av grind om cellerna aktiveras, och grinden öppnas helt. Grinden kan inte stängas om fotocellerna är påverkade. Fordonsslinga kan anslutas som tillval.

 

Pryd ert område med en av marknadens absolut bästa skjutgrindar vad det gäller säkerhet, driftsäkerhet, kvalitet och design. Tryck på ”FRÅGA OM OFFERT” knappen och fyll i uppgifterna för att ta nästa steg

Ladda ner

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord