progatebas

ProGate Bas skjutgrind

ProGate Bas är en fribärande skjutgrind med dagöppning upp till 8 m. 

Antal
  • Säker betalning med Svea Checkout Säker betalning med Svea Checkout
  • Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt
  • 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen
  • Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut

ProGate Bas är en fribärande enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning upp till 8 m. Grinden utgör grunden för ABAS Protects ProGate-sortiment i en rad olika modeller och med otaliga möjligheter till anpassning med hjälp av olika tillbehör för bland annat radio- och tidsstyrning.Ramverket spänner över 6515–11515 mm och är uppbyggt på profiler.

Grindens underliggare, i form av en 95×85 mm C-profil, utgör tillsammans med ramverket grindens bärande enhet. Grinden har stativ och dubbelanhåll tillverkade av varmförzinkade stålprofiler.

Säkerhet

Stoppknappar för säkerhet finns på grindens in- och utsidor. Klämskydd på grindens framkant och på grindstativets baksida är aktiva vid stängning, klämskydd på grindstativets framsida och grindramens bakkant är aktiva vid öppning.

Grinden har även belastningsvakt som skydd för grind och motorspel vid stängning och öppning, liksom motorskydd om grinden av någon anledning går tungt. Begränsad gångtid skyddar också motorn från slitage vid fel.

Fotoceller ger reversering vid stängning av grind om cellerna aktiveras, och grinden öppnas helt. Grinden kan inte stängas om fotocellerna är påverkade. Fordonsslinga kan anslutas som tillval.

ProGate Bas levereras monterad från fabrik och placeras på i förväg gjutet betongfundament. Grinden CE-märks av ABAS Protect AB.

Obs! Fundament ingår ej i leveransen. Vi tillhandahåller alltid fundamentsritningar vid order.

Data sheet

Höjd:
-
Bredd:
-
Hastighet:
-

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord