Hundgårdssektion PRO

1 189,00 kr
Inkl. moms

Hundgårdssektion Bredd 1200mm x Höjd 1800 , 40mm x 40mm Maska , varmförzinkad

Antal
Sista produkten i lager

  • Säker betalning med Svea Checkout Säker betalning med Svea Checkout
  • Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt
  • 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen
  • Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut

ABAS PRO hundgård kännetecknas som alla våra produkter av hög kvalitet och säkerhet. Hundgården består av ett flexibelt panelsystem som kan designas till önskad form och storlek.

Dimensionerna gör att denna hundgård är säker även för de största och starkasta hundarna .Ramen är väl tilltagen och är tillverkad av 40x40mm fyrkantsstålprofiler. Nätet är av kraftig 4mm tråd med de mindre 40x40mm maskor som minimerar risken för att hunden ska fastna och skada sig. Nätet är monterat i mitten av profilen för ett elegantare utförande.

Handtag och gångjärn är även de av premium kvalitet. För att undvika att våra dörrar ska kärva har vi valt att sätta en nylonbricka i vår gångjärnskonstruktion. Denna bricka minimerar friktion och säkerställer en tyst, kärv och krångelfri gång.

 Vid tillverkningsprocessen kvalitetssäkrar vi att svetsar och legering ska stå emot er hunds påverkan. Vi har även valt att varmförzinka delarna för att de ska stå emot svåra nötande väderförhållanden. Detta gör att ingenting kommer att lossna och skada er hund.

ABAS PRO hundgård är tillverkad för att ge alla hundraser en säker och trivsam miljö.

I de fallen man önskar en annan form än rektangulär kan man använda vårt unika steglösa vinkelbeslag som kan ställas in i valfri vinkel mellan elementen. Dessa köps separat. 

47181212

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord