Garageport B2500xH2125mm smal panel woodgrain

9 989,00 kr
Inkl. moms

Modern garageport i storleken B2500xH2125 som har smal panel med träfibermönster. 

Antal
Cirka 4 veckors leveranstid

  • Säker betalning med Svea Checkout Säker betalning med Svea Checkout
  • Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt
  • 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen 14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen
  • Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut Handla nu - Betala i September! Erbjudande i kassan när du checkar ut

ABAS Portar

Med en port ifrån ABAS får du god kvalitet kombinerat med många installationsmöjligheter som är säkerställt av våra ingenjörer i Ambjörnarp. Detta ger er den funktion och trygghet ni vill ha. Vi är ett svenskt företag som agerat på den svenska marknaden sedan 1925, våra ingenjörer vet vad som krävs för att ta fram produkter som är säkra, fungerar optimalt och håller för de mest utmanande svenska väder och arbetsförhållanden.

Bekväm hantering

Vi monterar lagrade rullar i våra portar. Vi har även begränsat maximalt antalet kopplingar på ledmekanismerna. Dessa lösningar gör att portens drift är tyst och smidig. Varje port som tillverkas av oss, oavsett dess storlek, kan lätt öppnas med en hand utan någon som helst ansträngning. Detta är tack vare vårt fjädersystem som ger porten en optimal balans.

Varma Portar

ABAS-sektionsportar består av paneler som är 40 mm tjocka som är fyllda med freonfri-polyuretanskum. Vi har tätat portarna längs ytterkanterna och mellan sektionerna. Formen på ovansidan av porten har utformats så att den kan optimalt trycka övre dörrpanelen till portöverstycket för att säkerställa att det blir tätt även på ovansidan. Därför har dessa portar bland de bästa värmeisolerande egenskaperna på marknaden: U= 1,12 [W/m2K] för en port som är 5000x2500mm.

Robust konstruktion

Vi tillverkar våra paneler till våra portar i varmgalvaniserad plåt för att motverka korrosion.

Oavsett hur pass bra en port ser ut utifrån får man inte glömma att den framför allt ska vara robust. Det är alltså lika viktigt att porten har en robust konstruktion på insidan.

I portarnas mekanismer använder vi lösningar som förstärker porten samt gör det lättare att montera porten och anpassa den till utrymmet i garaget och gör den tillförlitlig och vacker även inifrån. Samtliga metalldelar är självklart rostskyddade och våra gångjärn som är strategiskt placerade bidrar till ökad styvhet.

Säker vardag

Samtliga ABAS portar är framtagna med högsta säkerhet i åtanke. Våra portar är designade så att man minimerar klämrisk om man skulle placera fingrarna i panelskarvarna även när porten är i rörelse. Portarna är också utrustade med fjäderbrottssäkring vilket gör att porten inte faller om fjädersystemet mot förmodan skulle brista. De är säkerhetstestade och godkända för de högt ställda säkerhetskraven i EN13241-1.

Mått för installation

Denna port passar i en öppning som är 2500x2125mm. Öppningen kan vara mindre så länge det finns utrymme på sidorna och uppåt. Se nedan måttangivelser.

2500x2125 mått

förklaring måttangivelse

500162 Takskjutsport Smal Panel

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord