Grindar

ABAS utvecklar och tillverkar ett brett program av grindar för industrin, med tillhörande stängsel, passagesystem och annan kringutrustning för ett heltäckande områdesskydd. Robusta skjutgrindar eller slaggrindar med motorpaket som tillval kan kombineras med gånggrindar för passagekontroll vid byggarbetsplatser och liknande.

Vårt omfattande utbud av skjutgrindar inkluderar såväl manuella och motoriserade varianter som mobila och upphängda alternativ, i ekonomiskt fördelaktigt Bas-sortiment likväl som i säkerhetsmässigt mer fördelaktigt Pro-sortiment. Skjutgrindar finns för industri, näringsliv och offentliga organisationer, men även i form av villagrindar för konsumenter.

Två segment: bättre för både säkerheten och plånboken progate bas  Pro Segment

ABAS Protect har differentierat produktsortimentet i två segment: Bas respektive Pro. Till Bas-segmentet hör de produkter som ligger på en prismässigt generösare nivå och som kan konkurrera med de billigaste områdesskydden på marknaden utan att göra avkall på robusthet och kvalitet. Kvalitativt håller således även områdesskydd i Bas-segmentet hög klass. Ett sådant konkurrenskraftigt produktsegment är möjligt tack vare standardisering i hela kedjan och inköp av råmaterial i större kvantiteter.

Produkter i Pro-segmentet ställer högre krav på säkerhet, tillförlitlighet, livslängd och flexibilitet, men därmed också med nödvändighet till ett högre pris. Produkter i Pro-segmentet nyttjas med fördel vid höggradigt slitage, exempelvis grindar som stängs och öppnas med hög frekvens, eller när omständigheterna i övrigt är extra påfrestande. Även kundanpassade lösningar faller under Pro-segmentet.

Se också vår grindbroshyr nedan för mer info och inspiration

Motoriserade Grindar                     Persongrind

                               

Nedan alla grindar i sortimentet. Se menystruktur till vänster för att filtrera ert urval.

There are 19 products.

Visar 1-12 of 19 produkt(er)

Aktiva filter

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord