Slaggrindar i olika storlekar o färg Manuella

ABAS Protect tillverkar ett brett program av grindar för industrin. Våra profilfyllda slaggrindar täcker en dagöppning från 1 m till 12 m.

Antal
 

Säker betalning med Svea Checkout

 

Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt

 

14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen

Standardutförande är med profilfyllnad och tre rader taggtråd som överklättringsskydd. Detta är vad som rekommenderas i Svenska stöldskyddsföreningens regler för mekaniskt inbrottsskydd (SSF200 utgåva 4).

För att säkerställa en lång livslängd tillverkas våra grindar av helsvetsade stålrör. Alla grindar varmförzinkas enligt EN ISO 1461, alternativt pulverlackas grindarna efter varmförzinkning. Detta ger ABAS Protects slaggrindar förutsättningar att tåla stora påfrestningar i form av fysisk åverkan och inte minst klimatpåverkan.

Utöver varmförzinkning (VFZ) levereras ABAS grindar i standardkulörer lackade i mossgrön (RAL 6005), olivgrön (RAL 6013) samt svart (RAL 9005). 

Grindarna kan kompletteras med motorer och finns med

Motorpaket Bas (MPB) som är ett robust, enkelt och underhållsfritt motorsystem för slaggrindar. 

Motorpaket Pro (MPP) ( Styrautomatik och säkerhetsutrustning är monterad och provkörd på fabrik. Styrautomatiken är monterad i ett skåp av rostfritt stål. I styrskåpet finner man ABAS X1-plint som ger ett tydligt och enkelt gränssnitt mot kringutrustning och överordnade system.

Standardutrustning: Klämskydd, stoppknappar in- & utsida, radiohandsändare, 2 induktiva slingor.
Tillval: Blixtljus, roterande varningsljus, trafikljus, ljudsignal, magnetlås, nyckelmanöverdon, GSM-styrning, tidur, skåp i fullhöjd med mera.

Slaggrindar tillverkas också i specialutförande motsvarande säkerhetsklass 1–4

slaggrind

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord