Skjutgrind ProGate Safir

ProGate Safir

Progate Safir skjutgrind ingår i Abas populära serie Progate. Progate Safir skjutgrind ger ett bra skydd, trots sin enkelhet, vilket gör Progate Safir skjutgrind till ett bra och prisvärt alternativ av industrigrind som effektivt skyddar din verksamhet.

Antal
 

Säker betalning med Svea Checkout

 

Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt

 

14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen

Progate Safir skjutgrind ger ett bra skydd, trots sin enkelhet, vilket gör Progate Safir skjutgrind till ett bra och prisvärt alternativ av industrigrind som effektivt skyddar din verksamhet. Skjutgrinden är en svetsad och varmförzinkad konstruktion och är utrustad med bland annat fotocell, taggtråd och stoppknapp.
Progate Safir skjutgrind är en motorgrind som också finns i ett manuellt utförande. Utrusta Progate Safir skjutgrind med Abas populära tillvalspaket som till exempel GSM-paket med tidur som möjliggör fjärröppning samt schemaläggning av öppnings- och stängningstider för din skjutgrind. Lägg även till Abas signalpaket med blixtljus till Progate Safir skjutgrind så får du en mycket kompetent skjutgrind med praktiska funktioner som förenklar ditt arbete precis som en bra och effektiv skjutgrind ska.
Progate Safir skjutgrind är enkel och effektiv — en skjutgrind att räkna med helt enkelt.

448220622

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord