ProGate Pro skjutgrind

ProGate Pro är en fribärande enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel. Ramverket spänner över 7245–16285 mm och är uppbyggt på profiler.

Antal
 

Säker betalning med Svea Checkout

 

Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt

 

14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen

PROGATE PRO SKJUTGRIND

Industrigrinden för dig med extra höga krav på funktion, driftsäkerhet och livslängd. Progate Pro är svår att forcera vilket gör den optimal för industri- och skyddsområden där det ställs extra höga krav på säkerhet. Dessutom tar skjutgrinden inte någon plats av gårdsutrymmet vid öppning. Finns både som manuell och med motordrift.

Klicka nedan för mer detaljer

ProGate Pro  är en fribärande enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel. Ramverket spänner över 7245–16285 mm och är uppbyggt på profiler.

Grindens underliggare, i form av en 160×150 mm C-profil, utgör tillsammans med ramverket grindens bärande enhet. Grinden har stativ och dubbelanhåll i läcker design tillverkade i rostfritt stål med belyst utsida för att framhäva grindens elegans även under kvällstid.

Säkerhet

Stoppknappar finns på grindens in- och utsidor, med möjlighet att återuppta grindens rörelse automatiskt. Klämskydd på grindens framkant är aktiva vid stängning, klämskydd på grindstativet är aktiva vid öppning.

Grinden har även belastningsvakt som skydd för grind och motorspel vid stängning och öppning, liksom motorskydd om grinden av någon anledning går tungt. Begränsad gångtid skyddar också motorn från slitage vid fel.

Fotoceller ger reversering vid stängning av grind om cellerna aktiveras, och grinden öppnas helt. Grinden kan inte stängas om fotocellerna är påverkade. Fordonsslinga kan anslutas som tillval.

Pryd ert område med en av marknadens absolut bästa skjutgrindar vad det gäller säkerhet, driftsäkerhet, kvalitet och design. Tryck på ”FRÅGA OM OFFERT” knappen och fyll i uppgifterna för att ta nästa steg

PGP00001

Ladda ner

ProgatePro EG fundamentsritning

ProgatePro EnkelGrind fundamentsritning

Ladda ner (2.91M)

ProgatePro DG Fundamentsritning

ProgatePro Dubbel Skjutgrind Fundamentsritning

Ladda ner (1.39M)

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord