Motoriserad Garageport smal panel woodgrain

13 990,00 kr
Inkl. moms

Motoriserad garageport  som har smal panel med woodgrainmönster. 

Färg
Välj mått för garage
Antal
Cirka 4 veckors leveranstid

 

Säker betalning med Svea Checkout

 

Lämnar vårt lager inom en vecka. Spårbar frakt

 

14 dagars returrätt enligt konsumentköplagen

(För monteringsanvisning, se bilagor)

ABAS Portar

Med en port ifrån ABAS får du god kvalitet kombinerat med många installationsmöjligheter som är säkerställt av våra ingenjörer i Ambjörnarp. Detta ger er den funktion och trygghet ni vill ha. Vi är ett svenskt företag som agerat på den svenska marknaden sedan 1925, våra ingenjörer vet vad som krävs för att ta fram produkter som är säkra, fungerar optimalt och håller för de mest utmanande svenska väder och arbetsförhållanden.

Bekväm hantering

Vi monterar lagrade rullar i våra portar. Vi har även begränsat maximalt antalet kopplingar på ledmekanismerna. Dessa lösningar gör att portens drift är tyst och smidig. Varje port som tillverkas av oss, oavsett dess storlek, kan lätt öppnas med en hand utan någon som helst ansträngning. Detta är tack vare vårt fjädersystem som ger porten en optimal balans. Detta gör också att motor som används för att öppna och stänga porten blir belastad mindre.

Varma Portar

ABAS-sektionsportar består av paneler som är 40 mm tjocka som är fyllda med freonfri-polyuretanskum. Vi har tätat portarna längs ytterkanterna och mellan sektionerna. Formen på ovansidan av porten har utformats så att den kan optimalt trycka övre dörrpanelen till portöverstycket för att säkerställa att det blir tätt även på ovansidan. Därför har dessa portar bland de bästa värmeisolerande egenskaperna på marknaden: U= 1,12 [W/m2K] för en port som är 5000x2500mm.

Robust konstruktion

Vi tillverkar våra paneler till våra portar i varmgalvaniserad plåt för att motverka korrosion.

Oavsett hur pass bra en port ser ut utifrån får man inte glömma att den också ska vara robust. Det är alltså lika viktigt att porten har en robust konstruktion på insidan.

I portarnas mekanismer använder vi lösningar som förstärker porten samt gör det lättare att montera porten och anpassa den till utrymmet i garaget och gör den tillförlitlig och vacker även inifrån. Samtliga metalldelar är självklart rostskyddade och våra gångjärn som är strategiskt placerade bidrar till ökad styvhet.

Säker vardag

Samtliga ABAS portar är framtagna med högsta säkerhet i åtanke. Våra portar är designade så att man minimerar klämrisk om man skulle placera fingrarna i panelskarvarna även när porten är i rörelse. Portarna är också utrustade med fjäderbrottssäkring vilket gör att porten inte faller om fjädersystemet mot förmodan skulle brista. De är säkerhetstestade och godkända för de högt ställda säkerhetskraven i EN13241-1.

Motordrift

Motor som är remdriven för tystare gång. Inklusive 2st fjärrkontroller.

  • Mjukstart och stop funktion
  • Automatisk hinderavkänning
  • integrerad belysning (LED)
  • Automatisk stängningsfunktion
  • förberedd för inkoppling av fotoceller.
  • Dragkraft 600N

Mått för installation

Välj dimension efter er öppningen i ert garage. Dimensionen ni väljer kan vara större än öppningent så länge det finns plats på sidorna och ovanför för skensystemet. Skenssytemet kräver 100mm på varje sida och 120mm från innertaket och nedåt. Se nedan måttangivelser.

Mått förklaring

förklaring måttangivelse

Se Abas Garageportsbroshyr under fliken bilagor för inspiration.

Se Abas monteringsanvisning under fliken bilagor för att se hur man monterar ABAS garageport.

500169-SP

Registrera nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället eller Återställ lösenord